Regler og vilkår for nyhedsbreve fra Testuniverset.dk

Testuniverset.dk’s nyhedsbrev er gratis og sendes direkte til dig via din mailadresse hver torsdag. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen via et link, der findes i bunden af hvert nyhedsbrev.

Testuniverset.dk er en del af Søndagsavisen A/S. Er der spørgsmål vedr. nyhedsbrevet, kan der rettes henvendelse til os ved at skrive til red@testuniverset.dk.

Personlige oplysninger
Du opretter dig som modtager af Testuniverset.dk’s nyhedsbrev ved hjælp af dit navn og din e-mailadresse. Ved oprettelsen giver du samtykke til, at Søndagsavisen A/S registrerer de oplysninger, som du har opgivet.

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger altid opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata er begrænset til relevante medarbejdere.

Og vi vil aldrig videresælge informationer til en tredjepart. Vores sikkerhed kontrolleres løbende, men vi skal dog understrege, at tilmelding til nyhedsbrevet og oprettelsen som bruger sker frivilligt og på dit eget ansvar.

Dine rettigheder
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har ret til at få at vide, hvad vi har registreret om dig, og du har ret til at gøre indsigelse mod vores registrering.

Du kan altid ændre, slette eller blokere dine oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi registrerer oplysninger om dig. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail: red@testuniverset.dk.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få de nyeste tests direkte i din elektroniske postkasse hver torsdag

LÆS VILKÅR FOR TILMELDING HER.